El Berguedà disposarà de 14 parcel·les noves a la zona industrial d’Olvan Rocarodona

El Berguedà disposarà ben aviat de 14 parcel·les industrials amb superfícies d’entre 1.800 i 13.000 m², a preus competitius. La comercialització té per objecte la promoció i la implantació d’un nou àmbit d’activitats econòmiques i industrials al municipi d’Olvan, que per la seva situació, característiques i dimensions té un caràcter comarcal, atesa la manca de sòl urbanitzable d’aquests usos a la comarca del Berguedà.

El polígon està ubicat a la sortida Gironella Nord de l’Eix de Llobregat (C-16 ), situat en un entorn tranquil i envoltat d’empreses importants dins del territori. La proximitat amb punts estratègics de Barcelona i l’AMB juguen a favor per poder atraure empreses potents, o bé per permetre créixer a les empreses ja instal·lades al territori.

Les parcel·les ja es poden consultar al web de l’INCASÒL, que també podeu trobar al nou portal web berguedaempreses.cat, la web que aglutina tota la informació relacionada amb l’activitat econòmica i els espais industrials de la comarca.

Llistat parcel·les disponibles

Més informació web INCASÒL

Presentació de l’informe del teixit empresarial i el mercat de treball
Nova convocatòria d’ajuts per afavorir l’autoocupació de joves