Es presenta la web Enformació, la nova plataforma e-learning

El web enformacio.cat és una plataforma digital de formació online que ha de facilitar formació gratuïta a tota la població, principalment en els àmbits d’empresa i emprenedoria, tot i que a la llarga es poden establir altres àrees de coneixement que permetin millorar les competències laborals de tota la població.

Aquesta plataforma té un funcionament molt simple, per tal de facilitar la navegació i el desenvolupament dels cursos pels usuaris. Totes les formacions són a través de càpsules audiovisuals seguides de petits qüestionaris, que permeten als alumnes evolucionar al seu ritme, podent visualitzar el contingut les vegades que els sigui necessari, per tal d’assimilar els continguts.

Aquest sistema també permet que els alumnes puguin realitzar les formacions en el moment del dia que els hi sigui més còmode. A la vegada que permet als usuaris imprimir el certificat d’aprofitament de les formacions una vegada les hagin finalitzat cada curs.

Amb aquest sistema les formacions creades es podran dur a terme per infinites persones, mentre els continguts de la formació siguin vigents. D’aquesta manera es presenta un espai de formació gratuïta i oberta a tota la població, que de mica en mica s’anirà nodrint de les formacions que desenvolupi l’ADBerguedà i altres entitats afines.

Nova convocatòria d’ajuts per afavorir l’autoocupació de joves
El Berguedà, la comarca barcelonina que creix més moderadament el 2022