QUÈ ÉS LA XARXA BERGUEDÀ IMPULSA?

La Xarxa Berguedà Impulsa, és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà que, neix amb l’objectiu d’ajudar a fer néixer i créixer les empreses i els projectes emprenedors de les persones membres participants. És la comunitat emprenedora i empresarial del Berguedà.

La Xarxa és molt més que un conjunt de recursos per donar suport a la creació o consolidació de negocis. La XBI és el punt de confluència entre empreses i persones emprenedores del territori creant tot un ecosistema de cooperació i cocreació empresarial i la incubadora de nova activitat econòmica i iniciatives territorials participatives a través de diferents eines que es posen a l’abast com la formació certificada, el directori públic de serveis i productes, el fòrum d’interacció i intercanvi de coneixements i tot un seguit d’accions de dinamització per generar aquest sentiment de comunitat.

 

Però també hi trobaràs serveis i recursos exclusius que s’ofereixen només a empreses i professionals del Berguedà, com accés a cursos amb titulació universitari gratuïts i exclusius per membres.

Tot el que trobaràs t’ajudarà en la teva activitat, siguis del sector que siguis, i et trobis en el moment que sigui!

La Xarxa Berguedà Impulsa és un espai que pertany a tots els Berguedans i Berguedanes, on la participació activa dels membres és el valor diferencial. Explicar el que fas, i poder trobar allò que et fa falta dins del mateix ecosistema territorial del qual formes part. 

La seva MISSIÓ ?

La missió de la Xarxa Berguedà Impulsa neix amb l’objectiu de posar a disposició de les persones membres una plataforma que faciliti la cooperació, el coneixement i els contactes necessaris per fer créixer i consolidar els projectes empresarials de la comarca

La seva VISIÓ ?

Ser l’eina principal i portal únic de cooperació empresarial i consolidació de projectes emprenedors del territori

i els seus VALORS ?

  • Cooperació i suport mutu
  • Transparència i igualtat
  • Qualitat
  • Servei públic

Encara t’ho estàs pensant?