El model de negoci

Construint el model de negoci

Un cop hem identificat la nostra idea, cal definir el model de negoci que és la forma com funcionarà la teva empresa. Conté tots els elements clau que et permeten analitzar el teu negoci, tenint en compte la seva coherència.  És l’esquema de les parts més importants del teu negoci it’orienta per tal que el puguis entendre i explicar d’una manera ràpida i fàcil.

Els passos a seguir per anar construint el model de negoci, concretar el teu projecte, fer-lo viable i donar-li valor, són:

  • Identificar el DAFO de la meva persona i de la idea.
  • Definir la proposta de valor de la idea:
    • El conjunt de beneficis que oferirà la meva idea als clients, consumidors i usuaris finals.
    • Els missatges clau que vull transmetre.
  • Construir el model de negoci.

Per fer-ho, pots disposar de la caixa d’eines que hem preparat per vosaltres, consistent en una sèrie de plantilles molt pràctiques i visuals que us ajudaran a aterrar el vostre projecte i donar-li més consistència i viabilitat econòmica i social . Utilitza aquestes eines per desenvolupar la teva idea i model de negoci i convertir-lo en un projecte real.

 

Plantilles descarregables

Per saber-ne més i desenvolupar la teva idea i el model de negoci, contacta amb el Servei d’Empresa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà. Demana hora als nostres tècnics clicant aquí.